Kepta NORFOS mėsinės kiaulienos sprandinė su grietinėlės ir špinatų padažu

Kepta NORFOS mėsinės kiaulienos sprandinė su grietinėlės ir špinatų padažu

Paruošimo laikas: 20 min.
Porcijų skaičius: 2-3

Ingredientai:

alyvuogių aliejaus
1 česnako skiltelė
200 ml NORFOS sprandinės
2 morkos
2 kriaušių
3-4 smidrų
1 valg. š. „PIEMENĖLIO” sviesto
žiupsnio džiovinto rozmarino
žiupsnio čipotlės aitriųjų paprikų
100 ml „PIEMENĖLIO” grietinėlės 35%
2 saujos nuplautų špinatų

Aprašymas:

Paruošimo būdas:

Žiūrėti video

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.