Makaronai su grybų padažu ir PIEMENĖLIO GOUDA sūriu

Makaronai su grybų padažu ir PIEMENĖLIO GOUDA sūriu

Paruošimo laikas: 15 min.
Porcijų skaičius: 1

Ingredientai:

20-30 g „PIEMENĖLIO” sviesto
1/2 svogūno
1 česnako skiltelė
100 g pievagrybių
druskos, pipirų
saujelės nuplautų špinatų
30 g „PIEMENĖLIO” gaudos sūrio
50-100 ml „PIEMENĖLIO” grietinėlės 35%
saujelės tarkuoto kietojo sūrio
100 g virtų makaronų
žolelių papuošimui

Aprašymas:

Paruošimo būdas:

Žiūrėti video

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.