Maltinukas iš avinžirnių ir rūkytos vištienos

Maltinukas iš avinžirnių ir rūkytos vištienos

Paruošimo laikas: 20 min.
Porcijų skaičius: 2-3

Ingredientai:

1/2 skardinės „Kolumbo” avinžirnių
trupučio maltų kuminų
trupučio rozmarino
trupučio džiovinto raudonėlio
saujelės pasirinktų žolelių
1 valg. š. miltų
2 česnakų skiltelių
Druska, pipirai (pagal skonį)
1 valg. š. alyvuogių aliejaus
100 g rūkytos vištienos
aliejaus kepimui
3 valg. š. „PIEMENĖLIO” natūralaus jogurto
1 šviežio agurko
1 arb. š. garstyčių

Aprašymas:

Paruošimo būdas:

Žiūrėti video

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.