Idealus garnyras ir būdas sunaudoti rudens derlių. Keiskite kitomis turimomis šakninėmis daržovėmis ir valgykite kartu su salotomis, žuvimi, mėsa ar kruopomis bei sūriu.
Įkaitinkite orkaitę virš 180 °C naudodami ventiliatoriaus funkciją. Briuselio kopūstams nupjaukite galus ir perpjaukite pusiau, pastarnokus supjaustykite ketvirčiais ir paskui lazdelėmis. Burokėlius supjaustykite ketvirčiais, porų kotus supjaustykite 3 cm griežinėliais ir lengvai sutraiškykite česnakų skilteles.
Sudėkite visas daržoves į kepimo skardą, pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Visas daržoves gerai sumaišykite. Įdėkite sviestą, supjaustytą kubeliais, palei skardos kraštus ir kepkite 20–25 minutes arba kol daržovės gerai iškeps. Kas 5 minutes pakratykite.
Pagardinkite šviežiais krapais, linų sėmenimis ir kmynais.