Pradžia
Receptai
Užkandžiai
Sriubos
15 minučių patiekalai
Mėsos patiekalai
Žuvis
Vegetariški patiekalai
Troškiniai
Vieno puodo patiekalai
Gurmaniški patiekalai
Desertai
Mes gaminame
Eiti į NORFA.LT
✕
PIEMENĖLIO sviestas 3 skirtingais būdais
Pradžia
PIEMENĖLIO sviestas 3 skirtingais būdais
PIEMENĖLIO sviestas 3 skirtingais būdais
Kategorija:
Užkandžiai
Paruošimo laikas: 20 min.
Porcijų skaičius: 4+
Peržiūros:
2 754
71
Ingredientai:
200 g x 3 vnt.
„PIEMENĖLIO" sviestas
80 ml.
alyvuogių aliejaus
5 g.
saldžiosios paprikos
50 g.
cukraus pudros
10 g.
šokolado
50 ml.
„PIEMENĖLIO” pieno
truputis
druskos
truputis
maltų pipirų
50 g.
„Tilset" sūrio
sauja
pasirinktų žolelių
Aprašymas:
Paruošimo būdas:
Sviestas su alyvuogių aliejumi:
Paimame kambario temperatūros „Piemenėlio“ sviestą ir įdedame į indą
Į sviestą įberiame druskos bei pipirų
Įpilame alyvuogių aliejų
Viską sumaišome mentele arba blenderiu, kad būtų vientisa masė
Masę įdedame į šaldytuvą
Praėjus valandai ar ilgiau imame sviestą ir tepame ant jūsų norimo maisto
Šokoladinis sviestas:
Pasiruošiame kambario temperatūros sviestą
Pilame išlydytą šokoladą
Įberiame cukraus pudros
Įpilame pieno
Viską gerai išmaišome
Ir viskas, galima naudoti iš karto
Sviestas su žolelėmis ir sūriu:
Sutriname kambario temperatūros sviestą
Susmulkiname pasirinktas žoleles
Įtarkuojame sūrį
Pagardinkime druska ir pipirais, bei viską gerai išmaišome
Gautą masę suformuojame ant kepimo popieriaus bei dedame į šaldytuvą
Kiti receptai
Makaronai su grybų padažu ir PIEMENĖLIO GOUDA sūriu
Peržiūrėti
Kreminė šparagų ir pankolių sriuba
Peržiūrėti
Kalakutienos kukuliai
Peržiūrėti
Eiti į NORFA.LT
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų
privatumo politika
.
Sutinku