PIEMENĖLIO sviestas 3 skirtingais būdais

PIEMENĖLIO sviestas 3 skirtingais būdais

Kategorija: Užkandžiai
Paruošimo laikas: 20 min.
Porcijų skaičius: 4+

Ingredientai:

200 g x 3 vnt. „PIEMENĖLIO" sviestas
80 ml. alyvuogių aliejaus
5 g. saldžiosios paprikos
50 g. cukraus pudros
10 g. šokolado
50 ml. „PIEMENĖLIO” pieno
truputis druskos
truputis maltų pipirų
50 g. „Tilset" sūrio
sauja pasirinktų žolelių

Aprašymas:

Paruošimo būdas:

Sviestas su alyvuogių aliejumi:

  1. Paimame kambario temperatūros „Piemenėlio“ sviestą ir įdedame į indą
  2. Į sviestą įberiame druskos bei pipirų
  3. Įpilame alyvuogių aliejų
  4. Viską sumaišome mentele arba blenderiu, kad būtų vientisa masė
  5. Masę įdedame į šaldytuvą
  6. Praėjus valandai ar ilgiau imame sviestą ir tepame ant jūsų norimo maisto

Šokoladinis sviestas:

  1. Pasiruošiame kambario temperatūros sviestą
  2. Pilame išlydytą šokoladą
  3. Įberiame cukraus pudros
  4. Įpilame pieno
  5. Viską gerai išmaišome
  6. Ir viskas, galima naudoti iš karto

Sviestas su žolelėmis ir sūriu:

  1. Sutriname kambario temperatūros sviestą
  2. Susmulkiname pasirinktas žoleles
  3. Įtarkuojame sūrį
  4. Pagardinkime druska ir pipirais, bei viską gerai išmaišome
  5. Gautą masę suformuojame ant kepimo popieriaus bei dedame į šaldytuvą
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.