Ispanijos įkvėptas patiekalas. Padvigubinkite ar patrigubinkite receptą – tikrai pranyks akimirksniu.
Į dubenį sudėkite krevetes, įmaišykite česnakus, žaliosios citrinos žieveles, rūkytas aitriąsias paprikas, druską ir alyvuogių aliejų. Gerai išmaišykite, uždenkite maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 30–60 minučių, kad krevetės pasimarinuotų.
Ant vidutiniškai aukštos kaitros įkaitinkite vidutinio dydžio keptuvę. Kepkite krevetes, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Įpilkite vyną, kad nuo keptuvės dugno atkibtų visi maisto gabalėliai, ir lėtai virkite, kol 1/2 vyno išgaruos. Įmaišykite sviestą ir šviežiai susmulkintus česnakų laiškus.
Patiekite su šviežia čiabata.