Amerikietiško BBQ skonio sumuštinis sočiam užkandžiui ar dalinimusi. Traškus batonas, sodrus bei kreminis įdaras ir žolelių akcentai sukuria tobulą malonumo akimirką.
Įkaitinkite orkaitę virš 200 °C.
Ant vidutinės kaitros vidutinio dydžio keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kepkite prancūzišką batoną perpjauta puse žemyn, kol gražiai apskrus ir taps traškus.
Sudėkite į dubenį visų 3 rūšių sūrį, majonezą ir aitriųjų paprikų dribsnius. Gerai išmaišykite.
Paimkite abi prancūziško batono riekeles. Padenkite apkeptą pusę barbekiu padažu ir ant viršaus užtepkite sūrių mišinį. Įdėkite prancūzišką batoną į orkaitę 2–3 minutėms, kol išsilydys sūris.
Pagardinkite žiupsneliu raudonėlių, petražolių ir keptų svogūnų.