Itin ryškaus skonio, maistingas ir alsuojantis Azijos kvapais, Meksikos aitrumu, karis. Gausus baltymų ir tekstūrų.
Ant vidutinės kaitros puode įkaitinkite alyvuogių aliejų. Suberkite avinžirnius, aitriąsias paprikas „Ancho“ ir kepkite, kol truputį apskrus. Išimkite ir padėkite į šalį.
Tame pačiame puode ištirpinkite sviestą ir kepkite krevetes, kol gražiai apskrus. Išimkite ir padėkite į šaldytuvą.
Į tą patį puodą įpilkite 2 valg. š. alyvuogių aliejaus, suberkite valgomuosius svogūnėlius, česnakus ir supjaustytus kininių kopūstų stiebus. Kepkite 2–3 minutes. Suberkite saldžiąsias paprikas, raudonąjį tailandietišką karį, gerai sumaišykite ir kepkite dar 1 minutę, kol pakvips.
Suberkite į puodą iškeptus avinžirnius, supilkite daržovių sultinį ir kokosų pieną. Užvirinkite, sumažinkite kaitrą ir lėtai virkite 10–15 minučių, kol sutirštės.
Vėl sudėkite krevetes, kininių kopūstų lapus ir supilkite žaliųjų citrinų sultis. Gerai sumaišykite ir lėtai virkite 2 minutes. Patiekite su šviežiai susmulkintomis kalendromis.