Itin greitas, maistingas ir sotus patiekalas, kuriam reikės upėtakio ar kitos lašišinės žuvies.
Ant vidutinės kaitros vidutinio dydžio keptuvėje ištirpinkite 15 g sviesto. Įdėkite upėtakį ir kepkite, kol gražiai apskrus. Paskui nuimkite ir padėkite į šalį.
Toje pačioje keptuvėje ištirpinkite likusį sviestą, 2 minutes pakepinkite valgomuosius svogūnėlius, porus ir česnakus, supilkite baltąjį vyną ir lėtai virkite, kol beveik išgaruos. Supilkite riebią grietinėlę, įberkite druskos, pipirų ir muskatų riešutus. Užvirinkite ir sumažinkite kaitrą. Įdėkite upėtakį, parmezano sūrį ir lėtai virkite, kol sutirštės.
Pagardinkite šviežiai susmulkintais krapais, petražolėmis, česnakų laiškais ir citrinų žievelėmis.