Žirnių sriuba su šaltai rūkyta šonine, saulėje džiovintais pomidorais ir brokoliu

Žirnių sriuba su šaltai rūkyta šonine, saulėje džiovintais pomidorais ir brokoliu

Kategorija: Sriubos
Paruošimo laikas: 30 min.
Porcijų skaičius: 2-4

Ingredientai:

300 g žirnių
60 ml sultinio
100 ml „PIEMENĖLIO” grietinėlės 35%
1 vnt. svogūnų
2 skiltelės česnakų
1 arb. š. „PIEMENĖLIO" sviestas
1 vnt. brokolių
100 g. šoninės
šiek tiek alyvuogių aliejaus
keletas saulėje džiovintų pomidorų
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų pipirų

Aprašymas:

Paruošimo būdas:

  1. Susmulkiname svogūną ir česnakus, bei pakepame keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Taip pat įberiame truputį druskos ir maltų pipirų.
  2. Leidžiame viskam šiek tiek apskrusti. Šiek tiek apskrudus beriame žirnius, pilame grietinėlę, sultinį ir 3 – 4 min. troškiname.
  3. Leidžiame sriubai atvėsti. Apkepame šoninę su saulėje džiovintais pomidorais ir susmulkintu brokoliu.
  4. Sutriname sriubą iki visiškos kreminės konsistencijos.
  5. Patiekiame. Skanaus.
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.