„Piemenėlio Excellence“ linija
Tai Deivydo Praspaliausko bei Norfos technologų bendras projektas – pritaikyti restorano virtuvėje naudojamas modernias technikas Norfos gamyklų sistemoms bei sukurti produktus, kurie palengvina virtuvės kasdienybę šiuolaikiniame pasaulyje. Tarkim po 20 minučių turėsite sultingus, lėtai virtus kiaulienos šonkaulius ar viščiuką, „KOLUMBO” prieskonių mišiniai įneš įvairovės ir naujų skonių į jūsų virtuves.
Didžiuojamės sukūrę naujos receptūros „PIEMENĖLIO” ledus: tai gryno, tikro skonio plombyras iš lietuviško pieno ir šefo Deivydo Praspaliausko pasiūlyti priedai. Tai pistacijų ledai su sūdytos karamelės gabaliukais, vyšnių skonio ledai su vyšniniu glaistu ir šokolade glaistytais sičuano pipirais bei mangų skonio ledai su kokosų drožlėmis, sausainukais ir baltojo šokolado glaistu.
„PIEMENĖLIO EXCELLENCE” – išskirtiniai, aukštos kokybės produktai tiek kasdienai, tiek šventei.