Ravioliai su PIEMENĖLIO grietinėle ir špinatų padažu

Ravioliai su PIEMENĖLIO grietinėle ir špinatų padažu

Paruošimo laikas: 15 min.
Porcijų skaičius: 1

Ingredientai:

20 g „PIEMENĖLIO" sviestas
1 česnako skiltelė
3-4 pievagrybių
20 g „PIEMENĖLIO” gaudos sūrio
20 g tarkuoto kietojo sūrio
20 g mėlynojo pelėsio sūrio
kelių šakelių šviežių krapų
druskos, pipirų
geros saujos nuplautų špinatų
50 ml „PIEMENĖLIO” grietinėlės 35%
100-150 g virtų raviolių

Aprašymas:

Paruošimo būdas:

Žiūrėti video

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.