Ravioliai su špinatais ir grybų ir šoninės padažu

Ravioliai su špinatais ir grybų ir šoninės padažu

Paruošimo laikas: 15 min.
Porcijų skaičius: 2

Ingredientai:

Grybų ir šoninės padažui:
100 g šoninės
100 g grybų
1 svogūno
2 česnakų skiltelių
2 valg. š. kreminio sūrio
1 valg. š. šviežiai nuskintų čiobrelių lapelių
60 ml „PIEMENĖLIO” grietinėlės 35%
1 arb. š. šviežiai sumaltų žaliųjų pipirų
Ravioliams:
400 g raviolių su špinatais ir rikotos sūriu
2 valg. š. šviežiai susmulkintų petražolių
2 valg. š. tarkuoto parmezano sūrio

Aprašymas:

Ideali greita vakarienė vasaros pabaigoje, rudens pradžioje arba visus metus, jei turite šaldytų grybų arba naudojate pievagrybius.

Galima keisti raviolius ir makaronais arba virtinukais su kitais įdarais.

Paruošimo būdas:

Nedideliame puode užvirinkite vandens ravioliams. Virkite juos pagal nurodymus, pateiktus ant pakuotės. Per tą laiką paruoškite grybų ir šoninės padažą.

Ant vidutinės kaitros vidutinio dydžio keptuvėje kepkite šoninę, kol gražiai apskrus. Suberkite grybus, svogūnus ir česnakus. Kepkite, kol grybai pakvips ir gražiai apskrus.
Įdėkite kreminį sūrį, čiobrelius, žaliuosius pipirus ir supilkite riebią grietinėlę. Gerai išmaišykite, užvirinkite, sumažinkite kaitrą ir lėtai virkite, kol sutirštės.

Nusunkite vandenį, sudėkite išvirtus raviolius į keptuvę su padažu ir sumaišykite.

Pagardinkite petražolėmis ir tarkuotu parmezano sūriu.

 

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.