Ideali greita vakarienė vasaros pabaigoje, rudens pradžioje arba visus metus, jei turite šaldytų grybų arba naudojate pievagrybius.
Galima keisti raviolius ir makaronais arba virtinukais su kitais įdarais.
Nedideliame puode užvirinkite vandens ravioliams. Virkite juos pagal nurodymus, pateiktus ant pakuotės. Per tą laiką paruoškite grybų ir šoninės padažą.
Ant vidutinės kaitros vidutinio dydžio keptuvėje kepkite šoninę, kol gražiai apskrus. Suberkite grybus, svogūnus ir česnakus. Kepkite, kol grybai pakvips ir gražiai apskrus.
Įdėkite kreminį sūrį, čiobrelius, žaliuosius pipirus ir supilkite riebią grietinėlę. Gerai išmaišykite, užvirinkite, sumažinkite kaitrą ir lėtai virkite, kol sutirštės.
Nusunkite vandenį, sudėkite išvirtus raviolius į keptuvę su padažu ir sumaišykite.
Pagardinkite petražolėmis ir tarkuotu parmezano sūriu.