Šalta agurkų sriuba su PIEMENĖLIO kefyru ir kokosų pienu

Šalta agurkų sriuba su PIEMENĖLIO kefyru ir kokosų pienu

Kategorija: Sriubos
Paruošimo laikas: 15 min.
Porcijų skaičius: 2-3

Ingredientai:

2 šviežio agurko
1 žaliosios citrinos sulčių
200-300 ml „PIEMENĖLIO” kefyro
1 česnako skiltelė
1/4-1/2 aitriosios paprikos
1/4 ketvirčiais supjaustytų vidutinio dydžio baltųjų svogūnų
saujos nuplautų špinatų
100 ml kokosų pieno
saujelės šviežių krapų
Druska, pipirai (pagal skonį)
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus

Aprašymas:

Paruošimo būdas:

Žiūrėti video

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.