Tuno užkandis su avokadu ir pomidorais

Tuno užkandis su avokadu ir pomidorais

Paruošimo laikas: 15 min.
Porcijų skaičius: 2

Ingredientai:

100 g. tuno
pusė avokado
1 vnt. pomidorų
šiek tiek aitriųjų paprikų
1 šauktas „PIEMENĖLIO” grietinės
truputis arba kitų žolelių česnako laiškų
pusė svogūnų
pusė geltonosios arba žaliosios citrinos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
truputis druskos
truputis maltų pipirų

Aprašymas:

Labai skanus tuno užkandis su avokadu ir pomidorais. Lengva pagaminti.

Paruošimo būdas:

  1. Įkaitinti keptuvę (be aliejaus).
  2. Supjaustome čili pipirą, svogūną, česnako laiškus arba kitas pasirinktas žoleles.
  3. Į supjaustytą turinį įspaudžiame pusę laimo arba citrinos sulčių.
  4. Įdedame kepti tuną. Kiekvieną pusę po minutę laiko. Kepame be aliejaus.
  5. Nulupame avokadą ir supjaustome į salotas. Taip pat pagardiname su šiek tiek pipirų pagal skonį.
  6. Į salotas įdėkite „Piemenėlio“ grietinę ir viską sumaišykite.
  7. Apkepus tunui leidžiame jam atvėsti ir apibarstome pipirais bei druska.
  8. Tuną apliejame šaukštu alyvuogių aliejaus ir tuną dedame į salotas.
  9. Padaliname į porcijas ir jau galima mėgautis šiuo skaniu užkandžiu!
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.