Tunų užtepas

Tunų užtepas

Kategorija: Užkandžiai
Paruošimo laikas: 15 min.
Porcijų skaičius: 2-4

Ingredientai:

1 skardinės, 160 g savo sultyse konservuotų tunų
1 vid. dydžio rauginto agurko
1/2 saliero stiebo
2 valg. š. svogūnų laiškų
2 arb. š. „PIEMENĖLIO” majonezo su žolelėmis
1 arb. š. siračos padažo
1 valg. š. terijakio padažo
1 valg. š. žaliosios citrinos sulčių
1 valg. š. susmulkintų kalendrų
Druska, pipirai (pagal skonį)

Aprašymas:

Greitas, skanus užkandis ir užtepas iš ingredientų, kuriuos matyt turite spintelėse bei šaldytuve. Pagelbės draugų vakarėliams ar pietų dėžutės idėjoms.

Paruošimo būdas:

Nupilkite visą skystį ir sudėkite tunus į dubenį. Paskui sudėkite mažais kubeliais supjaustytus raugintus agurkus, salierus, svogūnų laiškus, majonezą, supilkite siračos, terijakio padažus, citrinų sultis ir įberkite druskos, pipirų.

Maišykite, kol gerai sukibs. Paragaukite ir įberkite dar druskos, jei reikia.

Užtepkite ant mėgstamos duonos ir pagardinkite traškiais svogūnų laiškais ir kalendromis.

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.