Avižinių dribsnių pusryčiai

Avižinių dribsnių pusryčiai

Kategorija: Užkandžiai
Paruošimo laikas: 10 min.
Porcijų skaičius: 1-2

Ingredientai:

60 g avižinių dribsnių
½ arb. š. cinamonų
½ arb. š. imbiero
½ arb. š. muskatų riešutų
1 valg. š. ispaninių šalavijų sėklų
1 valg. š. moliūgų sėklų
1 valg. š. linų sėmenų
1 valg. š. kokosų dribsnių
1 valg. š. trupintų anakardžių riešutų
40 g trupinto pieniško šokolado
150 g „PIEMENĖLIO” jogurto su mangais, apelsinais, avokadu
1 valg. š. juodųjų serbentų
1 valg. š. aviečių
1 valg. š. šaltalankių arba braškių

Aprašymas:

Greiti, maistingi, traškūs ir skanūs pusryčiai. Galima pasigaminti iš vakaro ir laikyti stiklinėse ar stikliniuose indeliuose. Pagardinkite sezoninėmis uogomis ir vaisiais.

Paruošimo būdas:

Į vidutinio dydžio dubenį sudėkite avižinius dribsnius, cinamonus, imbierus, muskatų riešutus, ispaninių šalavijų sėklas, moliūgų sėklas, linų sėmenis, kokosų dribsnius, trupintus anakardžių riešutus, pienišką šokoladą ir „PIEMENĖLIO” jogurtą su mangais, apelsinais ir avokadu. Gerai išmaišykite.

Papuoškite patiekalą uogomis.

 

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.