Kiaulienos išpjova su karamelizuotomis morkomis ir kalafiorų padažu

Kiaulienos išpjova su karamelizuotomis morkomis ir kalafiorų padažu

Kategorija: Mėsos patiekalai
Paruošimo laikas: 20 min.
Porcijų skaičius: 2

Ingredientai:

šlakelio alyvuogių aliejaus
150 g kiaulienos išpjova
prieskonių mišinio: rozmarino, pankolio sėklų, aitriosios paprikos, raudonėlio
2 morkos
20-30 g „PIEMENĖLIO” sviesto
gabalėlio karštai rūkytos šoninės
1 česnako skiltelė
50 g žiedinio kopūsto
50 ml „PIEMENĖLIO” grietinėlės 35%
Druska, pipirai (pagal skonį)

Aprašymas:

Paruošimo būdas:

Žiūrėti video

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.