Šilauogių ir aviečių pudingas

Šilauogių ir aviečių pudingas

Kategorija: Desertai
Paruošimo laikas: 30 min.
Porcijų skaičius: 2-4

Ingredientai:

Granolai:
3 valg. š. avižinių dribsnių
½ valg. š. lazdynų riešutų
½ valg. š. saulėgrąžų
2 valg. š. klevų sirupo
1 arb. š cinamonų
1 valg. š. džiovintų abrikosų
Šilauogių pudingui:
2 valg. š. šilauogių
1 valg. š. ispaninių šalavijų sėklų
1 valg. š. linų sėmenų
1 valg. š. kokosų dribsnių
250 g „PIEMENĖLIO” jogurto su mangais, apelsinais, avokadu
Aviečių pudingui:
2 valg. š. aviečių
1 valg. š. ispaninių šalavijų sėklų
1 valg. š. linų sėmenų
1 arb. š. citrinų žievelių
250 g „PIEMENĖLIO” jogurto su mangais, apelsinais, avokadu
papuošimui uogų

Aprašymas:

Lengvas, sveikas bei vasariškas ne tik desertas, bet ir pusryčiai.

Paruošimo būdas:

Kaip paruošti granolą. Ant vidutinės kaitros įkaitinkite nedidelę keptuvę.
Sudėkite į dubenėlį visus ingredientus, išskyrus abrikosus. Gerai išmaišykite.
Kelias minutes dažnai maišydami pakepkite granolą keptuvėje, kol gražiai apskrus. Padėkite į šalį ataušti. Prieš patiekdami sutrupinkite.

Kaip paruošti šilauogių pudingą. Dubenėlyje sutrinkite šilauoges, kad taptų minkštos kaip košė, suberkite ispaninių šalavijų sėklas, linų sėmenis, kokosų dribsnius ir supilkite jogurtą. Maišykite, kol gerai sukibs. Padėkite į šalį.

Kaip paruošti aviečių pudingą. Dubenėlyje sutrinkite avietes, kad taptų minkštos kaip košė, suberkite ispaninių šalavijų sėklas, linų sėmenis, citrinų žieveles ir supilkite jogurtą. Maišykite, kol gerai sukibs. Padėkite į šalį.

Kaip susluoksniuoti. Sudėkite šilauogių ir aviečių pudingus į du ąsotėlius.
Ant kiekvieno ąsotėlio dugno supilkite šilauogių pudingą, ant viršaus – aviečių pudingą. Maždaug 3 valandoms įstatykite į šaldytuvą, kad sukietėtų. Prieš patiekdami užbarstykite trupintos granolos ir papuoškite šviežiomis uogomis.

 

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.