Lengvas, sveikas bei vasariškas ne tik desertas, bet ir pusryčiai.
Kaip paruošti granolą. Ant vidutinės kaitros įkaitinkite nedidelę keptuvę.
Sudėkite į dubenėlį visus ingredientus, išskyrus abrikosus. Gerai išmaišykite.
Kelias minutes dažnai maišydami pakepkite granolą keptuvėje, kol gražiai apskrus. Padėkite į šalį ataušti. Prieš patiekdami sutrupinkite.
Kaip paruošti šilauogių pudingą. Dubenėlyje sutrinkite šilauoges, kad taptų minkštos kaip košė, suberkite ispaninių šalavijų sėklas, linų sėmenis, kokosų dribsnius ir supilkite jogurtą. Maišykite, kol gerai sukibs. Padėkite į šalį.
Kaip paruošti aviečių pudingą. Dubenėlyje sutrinkite avietes, kad taptų minkštos kaip košė, suberkite ispaninių šalavijų sėklas, linų sėmenis, citrinų žieveles ir supilkite jogurtą. Maišykite, kol gerai sukibs. Padėkite į šalį.
Kaip susluoksniuoti. Sudėkite šilauogių ir aviečių pudingus į du ąsotėlius.
Ant kiekvieno ąsotėlio dugno supilkite šilauogių pudingą, ant viršaus – aviečių pudingą. Maždaug 3 valandoms įstatykite į šaldytuvą, kad sukietėtų. Prieš patiekdami užbarstykite trupintos granolos ir papuoškite šviežiomis uogomis.