Sočios, gaivios tuno salotos, tinkančios visais sezonais. Atitinkamai, keiskite daržoves ir pasigaminsite vis kitokias salotas. Galima naudoti ir tuną alyvuogių aliejuje.
Ant vidutinės kaitros vidutinio dydžio keptuvėje ištirpinkite sviestą. 1 minutę pakepkite plonais griežinėliais supjaustytą svogūną, paskui sudėkite kopūstus, morkos griežinėlius, paprikas, supjaustytas kubeliais ir kepkite, kol suminkštės. Supilkite sojų padažą, siračos padažą, suberkite sezamų sėklas ir išmaišykite. Nuimkite ir padėkite į šalį.
Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite iškeptas daržoves, pusiau perpjautus vyšninius pomidorus, salotų lapus ir tunus.
Patiekite pagardinę žiupsneliu kalendrų ir kanapių sėklų.