Tuno salotos

Kategorija: Žuvis
Paruošimo laikas: 15 min.
Porcijų skaičius: 1-2

Ingredientai:

20 g „PIEMENĖLIO” sviesto
1 raudono svogūno
1 nuplautas ir plonai supjaustytas mėlynojo kopūsto lapas
1 morkos
1 geltonosios paprikos
3 valg. š. sojų padažo
2 arb. š. siračos padažo
2 valg. š. skrudintų sezamų sėklų
50 g vyšninių pomidorų
1 sauja salotų
1 skardinės savo sultyse konservuotų tunų
2 valg. š susmulkintų kalendrų
2 valg. š skrudintų kanapių sėklų

Aprašymas:

Sočios, gaivios tuno salotos, tinkančios visais sezonais. Atitinkamai, keiskite daržoves ir pasigaminsite vis kitokias salotas. Galima naudoti ir tuną alyvuogių aliejuje.

Paruošimo būdas:

Ant vidutinės kaitros vidutinio dydžio keptuvėje ištirpinkite sviestą. 1 minutę pakepkite plonais griežinėliais supjaustytą svogūną, paskui sudėkite kopūstus, morkos griežinėlius, paprikas, supjaustytas kubeliais ir kepkite, kol suminkštės. Supilkite sojų padažą, siračos padažą, suberkite sezamų sėklas ir išmaišykite. Nuimkite ir padėkite į šalį.

Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite iškeptas daržoves, pusiau perpjautus vyšninius pomidorus, salotų lapus ir tunus.

Patiekite pagardinę žiupsneliu kalendrų ir kanapių sėklų.

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.